Facebook

Nový jídelní lístek

Naše stylová restaurace s nádechem rodinné atmosféry,
kde se podává především tradiční česká kuchyně inspirovaná původní měšťanskou kuchyní minulého století připravila nový jídelní lístek.

Chef in hotel or restaurant kitchen cooking

Menu

Studený předkrm/Cold Starter
Terinka z perličky s brusinkami a pistáciovými oříšky, rozpečená bagetka 90,-Kč
Terina of guinea fowl with cranberries and pistachio nuts, toasted baguette

Polévka/Soup
Silný hovězí vývar s játrovými knedlíčky 50,-Kč
Beef broth with liver dumplings

Teplý předkrm/Hot starter
Talián s křenem a hořčicí, servírovaný se zelným salátkem 90,-Kč
Homemade sausage with horseradish and mustard, served with cabbage salad

Hlavní jídla/Main dishes
Staročeská svíčková na smetaně s domácím žemlovým knedlíkem 175,-Kč
Traditional beef sirloin with vegetable cream sauce, dumplings

Do růžova pečené kachní prsíčko s omáčkou madeira a pečenou bramborou 230,-Kč
Medium baked duck breast with madeira sauce and roasted potato

Řízek jako Brno, bramborový salát Slavia 190,-Kč
Pork Schnitzel like Brno, potato salad Slavia

Roštěná podle grófa Pál Esterházy s kapary a kořenovou zeleninou, pečená brambora 280,-Kč
Rib eye steak according to the Count of Pál Esterházy with capers and root vegetables, roasted potatoes

Jehněčí kolínko na červeném víně, šťouchané brambory 310,-Kč
Lamb knee with red wine, mashed potatoes

Rozmarýnové kuřecí prsíčko, podávané na pečené sezónní zelenině 175,-Kč
Rosemary chicken breast, served on roasted seasonal vegetables

Losos s bylinkovým máslem, vařené petrželové brambory 240,-Kč
Salmon with herb butter, boiled parsley potatoes

Smažený sýr ementál s petrželovými bramborami, domácí tatarská omáčka 160,-Kč
Fried Emental cheese with parsley potatoes, home-made Tartar sauce