Facebook

JARNÍ BYLINKOBRANÍ

Pro příchod jara jsme pro naše věrné strávníky v rámci našich obědových menu připravili pokrmy a nápoje s podtitulem: Živé domácí bylinkářství v naší kuchyni.

Postupně u nás najdete pokrmy s lesní legendou – divokým medvědím česnekem, luční léčivkou kopřivou, bazalkou, bylinkovým pestem apod.

 

JARNÍ BYLINKOBRANÍ Aneb KOMU SE ZELENÍ, TOMU SE NELENÍ

 

Kdo nestihne obědové menu, kompromisem v rámci jarního bylinkobraní
může být alespoň osvěžení domácí bezovou limonádou či mátovým elixírem
v prostředí naší hotelové zahrádky s vlastní bylinkářskou zahrádkou.

 

 

Již od 16. dubna můžete ochutnat speciality z medvědího česneku,
který jsme pro Vás byli natrhat v lese blízko od Moravského krasu.
Jídla budou zařazena do poledního menu po celý týden.