Facebook

Menu 29.10. – 2.11.

Proto tento týden pro vás náš šéfkuchař připravil Hovězí sous vide s mačkanými bramborami a glazovanou barevnou zeleninkou.

SousVide pochází z francouzštiny a v překladu znamená „ve vakuu“. Metoda SousVideje vaření při konstantní nízké teplotě – maso upravené touto metodou je výborné.
Zveme Vás k příjemnému posezení v naší hotelové restauraci.

Dobrou chuť!

Menu 29.10. – 2.11.

 


 

PONDĚLÍ 29.10.

 

Polévka: Zeleninová polévka s bylinkovým kapáním (1,3,7,9)

1. Grilovaná zelenina s bramborami a opékaným řeckým Halloumi sýrem (7) ….. 109,-
2. Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík (1,3,7,9)  …… 119,-
3. Hovězí sous vide s mačkanými bramborami a glazovanou barevnou zeleninkou (7) …… 139,-

 


 

ÚTERÝ 30.10.

 

Polévka: Cizrnová krémová polévka (7)

1. Gnocchi s lesními houbami, smetanou a parmazánem (1,7) ….. 109,-
2. Holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, okurkový salát (1,3,7,9) …… 119,-
3. Hovězí sous vide s mačkanými bramborami a glazovanou barevnou zeleninkou (7) …… 139,-

 


 

STŘEDA 31.10.

 

Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,9)

1. Italské risotto s červenou řepou a sýrem gorgonzola (7) ….. 109,-
2. Nadívaný vepřový bůček s restovanou kapustou a bramborovými rösti (1,3,7)  …… 119,-
3. Hovězí sous vide s mačkanými bramborami a glazovanou barevnou zeleninkou (7) …… 139,-


 

ČTVRTEK 1.11.

UZAVŘENÁ SPOLEČNOST


 

PÁTEK 2.11.

 

Polévka: Čočková polévka (1,9)

1. Kuřecí stehýnko na másle, podávané na kořeněné rýži se zeleninou (9) …… 109,-
2. Mexická kotleta se slaninou, fazolemi a rajčaty, pečené brambory (0)   …… 119,-
3. Hovězí sous vide s mačkanými bramborami a glazovanou barevnou zeleninkou (7) …… 139,-