Facebook

Denní menu restaurace

Menu 22.1. – 26.1.


 

PONDĚLÍ 22.1.

 

Polévka: Krupicová polévka s vejcem (1,3,9)

1. Listový salát s rajčaty a mozzarellou, rozpečená bagetka (1,7) …… 109,-
2. Srbské hovězí maso s rýží …… 119,-
3. Okoun pečený s česnekem a kmínem, mačkané brambory a máslová zeleninka (4,7) …… 139,-


 

ÚTERÝ 23.1.

 

Polévka: Selská bramboračka (1,9)

1. Čevabčiči s pórkem a cibulí, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,10) …… 109,-
2. Kuřecí soté se zeleninou, jasmínová rýže (7) …… 119,-
3. Okoun pečený s česnekem a kmínem, mačkané brambory a máslová zeleninka (4,7) …… 139,-


 

STŘEDA 24.1.

 

Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,9)

1. Gnocchi s houbami, smetanou a parmazánem (1,7) ….. 109,-
2. Kuřecí ražniči, pečené brambory, pikantní dresink (3) …… 119,-
3. Okoun pečený s česnekem a kmínem, mačkané brambory a máslová zeleninka (4,7) …… 139,-


 

ČTVRTEK 25.1.

 

Polévka: Brokolicová polévka (1,7)

1. Bramborové placky s uzeným masem, podávané se špenátem (1,3,7) …… 109,-
2. Vepřový plátek se sýrovou omáčkou, hranolky (7) …… 119,-
3. Okoun pečený s česnekem a kmínem, mačkané brambory a máslová zeleninka (4,7) …… 139,-


 

PÁTEK 26.1.

 

Polévka: Pórková krémová polévka s parmazánem (1,7

1. Cibulový koláč s tyrolským špekem, míchaný zimní salát (1,3,7) …… 109,-
2. Smažený vepřový řízek, vařené brambory (1,3,7) …… 119,-
3. Okoun pečený s česnekem a kmínem, mačkané brambory a máslová zeleninka (4,7) …… 139,-


Bez-názvu-3