Facebook

MASOPUSTNÍ HODY 27. a 28. února

 MASOPUST JE HODOVÁNÍ

shutterstock_61910914

Vánocemi hodování nekončí. Přichází masopust a s ním i bujaré oslavy a veselice.

K těm neodmyslitelně patří zabijačky, koblihy a spousta dobrého jídla.

V hotelu Slavia se proto 27. a 28. února uskuteční Masopustní hody,kdy představíme ty nejlepší masopustní speciality

spojené hlavně s venkovskými tradicemi.

Masopust začíná svátkem Tří králů a končí Popeleční středou. Poté následuje čtyřicetidenní půst, který trvá až do Velikonoc, tudíž je

nutné se během masopustních oslav dosyta najíst.

A na talířích nesmí chybět tučné zabijačkové pokrmy, kynuté koláče a koblihy.

————————————————————————————————-

PONDĚLÍ 27. února

POLÉVKA:  Masopustní hráškový krém s uzeným masem

Zabíjačkový guláš s domácím škvarkovým chlebem …99,-

Roláda z pečeného kolene s kysaným zelím, vařené brambory …99,-

Dezert: Domácí koblihy

 

ÚTERÝ 28. února

POLÉVKA: Černá „prdelačka“

Masopustní zabíjačkový talíř, křen, hořčice, chléb …99,-

Pečená jitrnice, kysané zelí, vařené brambory …99,-

Dezert: Domácí koblihy

4c970814fa11bfadee0fbe7d7db7c664