Facebook

Týdenní menu 7.1. – 11.1.

Vážení hosté, pro tento týden pro vás náš šéfkuchař připravil následující menu. Specialitou tohoto týdne je Filované kachní prsíčko s kaštanovou omáčkou a šťouchané brambory, které jistě stojí za vyzkoušení.

Zveme Vás k příjemnému posezení v naší hotelové restauraci.

Dobrou chuť!

Menu 7.1. – 11.1.

 


 

PONDĚLÍ 7.1.

 

Polévka: Zeleninový krém (1,7,9)

1. Indický cous cous se zeleninou, cizrnou a máslovou brokolicí (1,7,9) …… 119,-
2. Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10)  …… 129,-
3. Filované kachní prsíčko s kaštanovou omáčkou, šťouchané brambory (7)   …… 139,-


 

ÚTERÝ 8.1.

 

Polévka: Zelňačka (1,7,9)

1. Bramboráčky se špenátem a sázeným vejcem (1,3,7) …… 119,-
2. Kuřecí stehýnko pečené s podmáslím a bylinkami, jasmínová rýže (7)   …… 129,-
3. Filované kachní prsíčko s kaštanovou omáčkou, šťouchané brambory (7)   …… 139,-


 

STŘEDA 9.1.

 

Polévka: Rajčatová polévka s červenou čočkou (1,9)

1. Vepřová játra na cibulce, dušená rýže (1)  …… 119,-
2. Tortila se zeleninou, kuřecím masem a bylinkovým dresinkem (1,7)   …… 129,-
3. Filované kachní prsíčko s kaštanovou omáčkou, šťouchané brambory (7)   …… 139,-


 

ČTVRTEK 10.1.

 

Polévka: Kuřecí vývar s masem a nudlemi (1,9)

1. Šoulet s pomalu pečenou krkovicí a cibulkou, chléb (1)  …… 119,-
2. Penne s kuřecím masem, brokolicí a sýrem mascarpone (1,7)   …… 129,-
3. Filované kachní prsíčko s kaštanovou omáčkou, šťouchané brambory (7)   …… 139,-


 

PÁTEK 11.1.

 

Polévka: Gulášová polévka (1,9)

1. Zeleninový salát s černou čočkou beluga a vejcem, jogurtový dresink, rozpečená bagetka (1,3,7)  …… 119,-
2. Mleté biftečky, hranolky, dip s pažitkou a česnekem (1,3,7)   …… 129,-
3. Filované kachní prsíčko s kaštanovou omáčkou, šťouchané brambory (7)   …… 139,-