Facebook

Menu 11.3. – 15.3.

Vážení hosté, pro tento týden pro vás náš šéfkuchař připravil následující menu.
Specialitou tohoto týdne jsou Mořská štika na másle, podávaná na bramborovém nákypu s pórkem a smetanou.
Zveme Vás k příjemnému posezení v naší hotelové restauraci.

Dobrou chuť!

 


 

PONDĚLÍ 11.3.

 

Polévka: Žampionová polévka (1,7)

1. Vepřová pečeně na česneku, šťouchané brambory (10) …… 119,-
2. Kuřecí soté se zeleninou a jasmínovou rýží (7)   …… 129,-
3. Mořská štika na másle, podávaná na bramborovém nákypu s pórkem a smetanou (4,7)  …… 139,-


 

ÚTERÝ 12.3.

 

Polévka: Čočková polévka (1,9)

1. Čevabčiči s jarní cibulkou, opékané brambory, hořčice (3,10) …… 119,-
2. Kuřecí stehýnko s estragonovou omáčkou, grilovaná polenta (7)   …… 129,-
3. Mořská štika na másle, podávaná na bramborovém nákypu s pórkem a smetanou (4,7)  …… 139,-


 

STŘEDA 13.3.

 

Polévka: Krémová polévka s medvědím česnekem (1,7)

1. Drůbeží játra na portském víně, rýže (0)  …… 119,-
2. Vepřové výpečky, špenát, bramborový knedlík (1,3,7)   …… 129,-
3. Mořská štika na másle, podávaná na bramborovém nákypu s pórkem a smetanou (4,7)  …… 139,-


 

ČTVRTEK 14.3.

 

Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,9)

1. Kuřecí na kari s máslovým kuskusem a karotkou (1,7)  …… 119,-
2. Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10)   …… 129,-
3. Mořská štika na másle, podávaná na bramborovém nákypu s pórkem a smetanou (4,7)  …… 139,-


 

PÁTEK 15.3.

 

Polévka: Frankfurtská polévka (1,7,9)

1. Zapečená cuketa plněná mletým masem, mačkané brambory s pažitkou (3,7)  …… 119,-
2. Znojemská hovězí pečeně s rýží (1)   …… 129,-
3. Mořská štika na másle, podávaná na bramborovém nákypu s pórkem a smetanou (4,7)  …… 139,-