Facebook

Menu 18.3. – 22.3.

Vážení hosté, pro tento týden pro vás náš šéfkuchař připravil následující menu.
Krocan a krůta jsou nesmírné oblíbené zejména proto, že jejich maso má nízký obsah tuku a vysoký obsah plnohodnotných bílkovin. Specialitou tohoto týdne je Krůtí steak s omáčkou z růžového pepře, smažené hranolky.
Zveme Vás k příjemnému posezení v naší hotelové restauraci.

Dobrou chuť!

 


 

PONDĚLÍ 18.3.

 

Polévka: Černá zabíjačková polévka/ nebo hovězí vývar s masem a nudlemi (1)

1. Pečený jaternicový prejt, kysané zelí, brambory (0) …… 119,-
2. Špagety s kuřecím masem, chilli papričkami a parmazánem (1,7)   …… 129,-
3. Krůtí steak s omáčkou z růžového pepře, smažené hranolky (7)  …… 139,-


 

ÚTERÝ 19.3.

 

Polévka: Hrachová polévka s opraženou houskou (1,9)

1. Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10) …… 119,-
2. Hovězí tokáň na červeném víně se špeclemi (1,9)   …… 129,-
3. Krůtí steak s omáčkou z růžového pepře, smažené hranolky (7)  …… 139,-


 

STŘEDA 20.3.

 

Polévka: Kuřecí vývar s masem a nudlemi (1,9)

1. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem se zelím a cibulkou (1,3,7)  …… 119,-
2. Zeleninový salát s kuřecím masem a jogurtovým dresinkem (7,9)   …… 129,-
3. Krůtí steak s omáčkou z růžového pepře, smažené hranolky (7)  …… 139,-


 

ČTVRTEK 21.3.

 

Polévka: Celerová polévka (1,7,9)

1. Segedínský guláš s houskovým knedlíkem (1,3,7)  …… 119,-
2. Italské lasagne s hovězím masem a rajčatovým ragú (1,7,9)   …… 129,-
3. Krůtí steak s omáčkou z růžového pepře, smažené hranolky (7)  …… 139,-


 

PÁTEK 22.3.

 

Polévka: Polévka z červené čočky (1,9)

1. Kořeněny bulgur se zeleninou a tofu sýrem (1,6)  …… 119,-
2. Vepřová plec na slanině s rýží, salát z červené řepy (1)   …… 129,-
3. Krůtí steak s omáčkou z růžového pepře, smažené hranolky (7)  …… 139,-