Facebook

Menu 25.3. – 29.3.

Vážení hosté, pro tento týden pro vás náš šéfkuchař připravil následující menu.
Jemné a lehké králičí maso patří k tradiční české kuchyni. Je chutné, snadno stravitelné a především zdravé. Není žádným tajemstvím, že má králičí maso velmi nízký obsah tuku, ovšem najdeme i mnoho dalších předností. Není to prostě jen tak nějaké maso!
Proč je králičí maso dobré? Svou texturou se velmi podobá drůbežímu masu. Mezi velké přednosti králičího masa patří dobrá stravitelnost, jemná svalová vlákna a samozřejmě také výborná chuť.

Specialitou tohoto týdne je Králičí ragú s hráškem, karotkou a lístky mladého špenátu, opékané brambory.
Zveme Vás k příjemnému posezení v naší hotelové restauraci.

Dobrou chuť!

 


 

PONDĚLÍ 25.3.

 

Polévka: Jarní zeleninová polévka (9)

1. Gnocchi se sýrem cottage, pórkem a žampiony (1,7) …… 119,-
2. Smažené rybí filé, bramborová kaše (1,3,7)   …… 129,-
3. Králičí ragú s hráškem, karotkou a lístky mladého špenátu, opékané brambory (0)  …… 139,-


 

ÚTERÝ 26.3.

 

Polévka: Rajčatovovo mrkvový krém s kokosovým mlékemu (0)

1. Čočka na kyselo, sázené vejce, opékaný klobás, okurek, chléb (1,3) …… 119,-
2. Kuřecí prsíčko na grilu, pečené cukety s česnekem a olivovým olejem (0)   …… 129,-
3. Králičí ragú s hráškem, karotkou a lístky mladého špenátu, opékané brambory (0)  …… 139,-


 

STŘEDA 27.3.

 

Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,9)

1. Cmunda se zelím a uzeným masem (1,3,7)  …… 119,-
2. Krůtí kebab na zeleninovém salátu s pažitkovým dresinkem (1,3,7)   …… 129,-
3. Králičí ragú s hráškem, karotkou a lístky mladého špenátu, opékané brambory (0)  …… 139,-


 

ČTVRTEK 28.3.

 

Polévka: Bramboračka (1,3,9)

1. Tagliatelle s houbami a parmazánem (1,7)  …… 119,-
2. Hovězí pivovarský guláš, houskový knedlík (1,3,7)   …… 129,-
3. Králičí ragú s hráškem, karotkou a lístky mladého špenátu, opékané brambory (0)  …… 139,-


 

PÁTEK 29.3.

 

Polévka: Zelná polévka s klobásou (1,9)

1. Smažený salám v sýrovém těstíčku, mačkané brambory s máslem (1,3,7)  …… 119,-
2. Vepřová kotleta na pivě, krupoto s medvědím česnekem a čerstvou majoránkou (1)   …… 129,-
3. Králičí ragú s hráškem, karotkou a lístky mladého špenátu, opékané brambory (0)  …… 139,-