Facebook

Menu 1.4. – 5.4.

Vážení hosté, pro tento týden pro vás náš šéfkuchař připravil následující menu.
Líčka – jemné a šťavnaté maso, které dodá šťávě vynikající chuť a sílu, není zapotřebí zahušťovat. Pomalé dušení zaručí opravdu jemné, měkké, šťavnaté ragú.

Specialitou tohoto týdne je Vepřová líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, šťouchané brambory.
Zveme Vás k příjemnému posezení v naší hotelové restauraci.

Dobrou chuť!

 


 

PONDĚLÍ 1.4.

 

Polévka: Cibulačka (1,9)

1. Zeleninový salát s černou čočkou beluga, vejcem a jogurtovým dresinkem, bageta (1,3,7) …… 119,-
2. Pečené kuře na rozmarýnu, jasmínová rýže (7)   …… 129,-
3. Vepřová líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, šťouchané brambory (9)  …… 139,-


 

ÚTERÝ 2.4.

 

Polévka: Hráškový krém (7)

1. Rizoto s kuřecím masem, zeleninou a strouhaným sýrem, okurek (7,9) …… 119,-
2. Smažený vepřový řízek, mačkané brambory s máslem a petrželkou (1,3,7)   …… 129,-
3. Vepřová líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, šťouchané brambory (9)  …… 139,-


 

STŘEDA 3.4.

 

Polévka: Kuřecí vývar s masem a nudlemi (1,9)

1. Slovenské halušky se slaninou a brynzou (1,3,7)  …… 119,-
2. Hamburská vepřová kýta, houskové knedlíky (1,3,7,9)   …… 129,-
3. Vepřová líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, šťouchané brambory (9)  …… 139,-


 

ČTVRTEK 4.4.

 

Polévka: Gulášová polévka (1)

1. Bramborové šulánky s mákem (1,3,7)  …… 119,-
2. Smažený karbenátek s bramborovým salátem Slavia (1,3,7)   …… 129,-
3. Vepřová líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, šťouchané brambory (9)  …… 139,-


 

PÁTEK 5.4.

 

Polévka: Krupicová polévka s vejcem (1,3,9)

1. Vepřová játra na cibulce, rýže (0)  …… 119,-
2. Kuřecí prsíčko se zelnými fazolkami a opečenými bramborami (0)   …… 129,-
3. Vepřová líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou, šťouchané brambory (9)  …… 139,-