Facebook

Menu 15.4. – 18.4.

Vážení hosté, pro tento týden pro vás náš šéfkuchař připravil následující menu.

Specialitou tohoto týdne je Kachní prsíčko s cibulovou marmeládou a pečenými zámeckými brambůrkami.
Zveme Vás k příjemnému posezení v naší hotelové restauraci.

Dobrou chuť!

 


 

PONDĚLÍ 15.4.

 

Polévka: Zeleninová polévka (1,7,9)

1. Vepřové na houbách s rýží (1) …… 119,-
2. Smažený hermelín s poličanem, nové brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10)   …… 129,-
3. Kachní prsíčko s cibulovou marmeládou a pečenými zámeckými brambůrkami (0)  …… 139,-


 

ÚTERÝ 16.4.

 

Polévka: Hovězí vývar s hráškem a rýží (9)

1. Zapečené těstoviny s uzeným masem, rajčatový salát (1,3,7) …… 119,-
2. Kuřecí prsíčko s bulgurem grilovanou zeleninou (1)   …… 129,-
3. Kachní prsíčko s cibulovou marmeládou a pečenými zámeckými brambůrkami (0)  …… 139,-


 

STŘEDA 17.4.

 

Polévka: Bramboračka se zauzenou paprikou (1,9)

1. Těstovinový salát se zeleninou a kuřecím masem, jogurtový dresink (1,3,7)  …… 119,-
2. Vepřové výpečky, kysané zelí, houskový knedlík (1,3,7)   …… 129,-
3. Kachní prsíčko s cibulovou marmeládou a pečenými zámeckými brambůrkami (0)  …… 139,-


 

ČTVRTEK 18.4.

 

Polévka: Hráškový krém (1)

1. Špenát se sázeným vejcem, vařené brambory (1)   …… 119,-
2. Vepřová směs s cuketami, jasmínová rýže (0)   …… 129,-
3. Kachní prsíčko s cibulovou marmeládou a pečenými zámeckými brambůrkami (0)  …… 139,-


OD 14.00 HOD VÁM NABÍZÍME VÝBĚR JÍDEL Z JÍDELNÍHO LÍSTKU

VELIKONOČNÍ SPECIALITY
/EASTER SPECIALTIES/


Jarní polévka z mladého hrášku
se smetanou a mátovým pestem

/Spring soup of young peas with cream and mint pesto/
40,-


Jehněčí kolínko s listovým špenátem
a mačkanými bramborami

/Lamb knee with spinach leaves and mashed potatoes/
345,-


Kukuřičné mini kuřátko 1/2
s kopřivovou nádivkou
a mačkanými bramborami

/Corn mini chicken ½ with nettle stuffing
and mashed potatoes/
225,


Ředkvičkový salát s lístky rukoly, polníčku a šťovíku,
s medovou zálivkou a křepelčím vejcem, rozpečená bagetka

/Radish salad with rucola, lamb’s lettuce and sorrel leaves,
honey dressing and quail egg, toasted baguette/
145,-