Facebook

Menu 23.4. – 26.4.

Vážení hosté, pro tento týden pro vás náš šéfkuchař připravil následující menu.

Specialitou tohoto týdne je Filátko ze pstruha s mačkanými bramborami a listovým salátkem.
Zveme Vás k příjemnému posezení v naší hotelové restauraci.

Dobrou chuť!

 


 

PONDĚLÍ 22.4.

 

ZAVŘENO


 

ÚTERÝ 23.4.

 

Polévka: Kuřecí vývar s masem a nudlemi (1,9)

1. Gnocchi se žampiony, špenátem a ricottou (1,7)  …… 119,-
2. Mexická kotleta s fazolemi a pečenými bramborami (0)  …… 129,-
3. Filátko ze pstruha s mačkanými bramborami a listovým salátkem (4,7)  …… 139,-


 

STŘEDA 24.4.

 

Polévka: Gulášová polévka (1,9))

1. Tyrolská vepřová játra, houskový knedlík (1,3,7)  …… 119,-
2. Kuřecí kapsa se šunkou a žampiony, rýže (6)  …… 129,-
3. Filátko ze pstruha s mačkanými bramborami a listovým salátkem (4,7)  …… 139,-


 

ČTVRTEK 25.4.

 

Polévka: Pórková polévka (1,3,7)

1. Sekaná pečeně se slaninou, bramborová kaše, okurek (1,3,7)  …… 119,-
2. Námořnické hovězí maso s rýží (1,9)  …… 129,-
3. Filátko ze pstruha s mačkanými bramborami a listovým salátkem (4,7)  …… 139,-


 

PÁTEK 26.4.

 

Polévka: Hovězí vývar s fritátovými nudlemi (1,3,7,9)

1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)  …… 119,-
2. Vepřové ražniči, opékané brambory, tatarská omáčka (3,10)  …… 129,-
3. Filátko ze pstruha s mačkanými bramborami a listovým salátkem (4,7)  …… 139,-


OD 14.00 HOD VÁM NABÍZÍME VÝBĚR JÍDEL Z JÍDELNÍHO LÍSTKU

 

ŠÉFKUCHAŘ DOPORUČUJE:
 
KRÁLIČÍ HŘBET PEČENÝ VE SLANINĚ,
S HOŘČIČNOU OMÁČKOU
A OPÉKANÝMI BRAMBORAMI
175,- Kč


AKTUÁLNÍ NABÍDKA:

 
DOMÁCÍ LIMONÁDA 0,4 L

CITRÓN
BEZINKA
OKURKA
MALINA
LESNÍ OVOCE

55,- Kč