Facebook

Menu 11. 11. – 15. 11. 2019

Vážení hosté, pro tento týden pro vás náš šéfkuchař připravil následující POLEDNÍ MENU.
Zveme Vás k příjemnému posezení v naší hotelové restauraci.

Dobrou chuť!

Menu 11.11. až 15.11.2019
od 11.00 – 14.00 hod


 

PONDĚLÍ

Polévka: Zeleninová polévka (9)

1. Selská pečená krkovice na česneku, bramborová kaše, zeleninový salát (7) …… 119,-


 

ÚTERÝ

Polévka: Česnekový krém s chlebovými krutony (1,3,9)

1. Smažený karbanátek, mačkané brambory, nakládaná zelenina (1,3)  …… 119,-
2. Tortilla s kuřecím masem, salátkem a dresinkem (3,7,10) …… 129,-


 

STŘEDA

Polévka: Hovězí vývar s játrovou rýží (1,9)

1. Pikantní fazolový guláš s vepřovým masem a klobásou, chléb (1)  …… 119,-
2. Kuřecí prsíčko na gratinovaných bramborách se smetanou a sýrem (7)  …… 129,-


 

ČTVRTEK

Polévka: Fazolová polévka (1)

1. Kuřecí po čínsku, jasmínová rýže (5)  …… 129,-
2. Fish and chips (smažená ryba, hranolky, hráškové pyré) (1,3,4,7)  …… 129,-


 

PÁTEK

Polévka: Uzená polévka s kroupami (1)

1. Špenát se sázeným vejcem, vařené brambory (1,3,7)  …… 129,-
2. Flamendr z vepřového masa, rýže (1)  …… 129,-


NA POŽÁDÁNÍ VÁM RÁDI ZDARMA PŘIDÁME POLÉVKU NEBO OMÁČKU

OD 14.00 HOD VÁM NABÍZÍME
VÝBĚR JÍDEL
Z JÍDELNÍHO LÍSTKU

 

Husí speciality
St. Martin´s day goose menu

 

Husí speciality
St. Martin´s day goose menu

 

Vypečené masíčko z husího stehna v husím sádle,
ochucené česnekem a čerstvou majoránkou,
rozpečený bylinkový chléb
(Roasted goose meat in goose lard, flavored with garlic and fresh marjoram,
herb baked bread)
75,-

Husí játra na portském víně
(Goose liver on port wine)
95,-

Sváteční husí kaldoun s játrovými knedlíčky
(Festive goose soup with liver dumplings)
65,-

¼ Staromoravská pečená husa, zelí kysané bílé a červené,
podávané s žemlovým a bramborovým knedlíkem
(1/4 Old Moravian roast goose, white and red cabbage,
served with dumplings and potato dumplings)
345-