Facebook

Jídelní lístek

Jídelní lístek

COUVERT

(PEČIVO SE ŠKVARKOVOU POMAZÁNKOU)
20 Kč

PŘEDKRMY
STARTERS

TARTAR Z LOSOSA NA CITRUSOVÉM SALÁTKU,
ROZPEČENÁ BAGETKA

TARTAR OF SALMON CITRUS SALAD, TOASTED BAGUETTE
85 Kč

UZENÉ KACHNÍ PRSÍČKO S JABLEČNÝM PYRÉ
A BOBULOVÝM OVOCEM

SMOKED DUCK BREAST WITH APPLE PURÉE AND BERRY FRUIT
95 Kč

Doporučené víno/Recommended wine
RULANDSKÉ MODRÉ 2017
pozdní sběr, πnot noir ~ 3,14 – rosé, 0,75

 

MARINOVANÉ PLÁTKY ČERVENÉ ŘEPY
S MODRÝM SÝREM A ŽERVÉ

MARINATED SLICED BEETS
WITH BLUE CHEESE AND CREAM CHEESE
55 Kč

 

POLÉVKY
SOUPS

SILNÝ HOVĚZÍ VÝVAR S JÁTROVÝMI KNEDLÍČKY

STRONG BEEF BROTH WITH LIVER DUMPLINGS
55 Kč

HOUBOVÝ KRÉM S LIŠKAMI A PETRŽELOVÝM OLEJEM

MUSHROOM CREAM WITH CHANTERELLES AND PARSLEY OIL
55 Kč

HLAVNÍ JÍDLA
MAIN DISHES

DORŮŽOVA PEČENÝ HOVĚZÍ PUPEK
SE ZELENÝMI FAZOLKAMI 
A SLANINOU

DRIED ROASTED BEEF STEAK FROM THE SIDE
WITH GREEN BEANSAND BACON
265 Kč

HOVĚZÍ SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ, ŽEMLOVÉ KNEDLÍKY

BEEF SIRLOIN WITH CREAM SAUCE, BUN DUMPLINGS
/CZECH NATIONAL SPECIALTY/
195 Kč

HOVĚZÍ KRK NA ČERVENÉM VÍNĚ S KOŘENOVOU ZELENINOU
A ŠŤOUCHANÝMI BRAMBORAMI

BEEF NECK ON RED WINE WITH ROOT VEGETABLES
AND MASHED POTATOES
185 Kč

KONFITOVANÉ KACHNÍ STEHÝNKO, ČERVENÉ ZELÍ S JABLKY
ŠVESTKAMI, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY

CONFIT DUCK LEG, RED CABBAGE WITH APPLES AND PLUMS,
POTATO DUMPLINGS
225 Kč

KUŘECÍ PRSÍČKO NA ROZMARÝNU A OLIVOVÉM OLEJI S
GRILOVANOU ZELENINOU

CHICKEN BREAST WITH ROSEMARY AND OLIVE OIL
WITH GRILLED VEGETABLES
155 Kč

SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK JAKO BRNO,
BRAMBOROVÝ SALÁT “SLAVIA”

FRIED PORK SCHNITZEL, BIG LIKE BRNO,
SLAVIA POTATO SALAD
165 Kč

SPECIALITY ŠÉFKUCHAŘE
CHEF’S SPECIALTIES

PEČENÝ LOSOS PODÁVANÝ NA RIZOTU S CIBULKOU,
RAJČATY A SÝREM

BAKED SALMON SERVED ON RISOTTO WITH ONION, TOMATOES
AND CHEESE
265 Kč

Doporučené víno/ Recommended wine
RYZLINK RÝNSKÝ 2017, pozdní sběr – 0,75

 

KRÁLIČÍ HŘBET PEČENÝ VE SLANINĚ, S HOŘČIČNOU
OMÁČKOU A OPÉKANÝMI BRAMBORAMI

RABBIT ROASTED IN BACON, WITH MUSTARD
SAUCE AND ROASTED POTATOES
175 Kč

Doporučené víno/ Recommended wine
KERNER 2017, pozdní sběr – 0,75

 

PRO VEGETARIÁNY
FOR VEGETARIANS

SALÁT Z ČERNÉ ČOČKY S GRILOVANÝM SÝREM
SALAD OF BLACK LENSES WITH GRILLED CHEESE
165 Kč

SALÁTY
FRESH SALADS

LEDOVÝ SALÁT S ANČOVIČKOVÝM DRESINKEM
GRILOVANÝM KUŘECÍM PRSÍČKEM

ICEBERG LETTUCE WITH ANCHOVY DRESSING
AND GRILLED CHICKEN BREAST
145 Kč

MALÝ MÍCHANÝ ZELENINOVÝ SALÁT

SMALL MIXED VEGETABLE SALAD
50 Kč

DEZERTY
DESSERTS

TVAROHOVÉ TAŠTIČKY S POVIDLÍM A ZAKYSANOU
SMETANOU

MORAVIAN COTTAGE CHEESE DUMPLINGS WITH PLUM JAM AND
SOUR CREAM
75 Kč

….ZMRZLINOVÉ POHÁRY A DALŠÍ MOUČNÍKY VÁM NABÍDNE
VÁŠ ČÍŠNÍK.

…. ICE CREAM CUPS AND OTHER DESSERTS WILL BE OFFERED BY
YOUR WAITER.

SÝRY
CHEESES

VARIACE MORAVSKÝCH SÝRŮ S OŘECHY A JABLKY

CHEESE SELECTION WITH WALNUTS AND APPLES
75 Kč

Doporučené víno/ Recommended wine
NEUBURSKÉ 2017, pozdní sběr – 0,75 l