Facebook

Chřestové menu – Asparagus menu 4.5.-16.5.2018

 

Chřestová sezona je v plném proudu a původně tradiční české a moravské zelenině přichází na chuť stále více mlsných jazýčků.
Vyzkoušejte si menu podle našeho šéfkuchaře, věnované právě delikátnímu „šparglu“.

 

Chřestový krém s mandlovým pestem ze zeleného chřestu 50,-
Asparagus cream from green asparagus with almond pesto 50, –

 

Bílý a zelený chřest s holandskou omáčkou 109,-
White and green asparagus with Hollandaise sauce 109, –

 

Chřestový salát s ředkvičkami a gratinovaným kozím sýrem, rozpečená bagetka 180,-
Asparagus salad with radishes and gratinated goat cheese, toasted baguette 180, –

 

Růžová vepřová panenka, zdobená chřestovým snopkem, pečená brambora 230,-
Pork tenderloin with asparagus, roasted potato 230, –

 

Losos pečený na másle, s chřestovým coulis a vejcem, pažitkové brambory 250,-
Salmon baked with butter, asparagus coulis and egg, chive potatoes 250, –

 

Domácí chřestová zmrzlina v páleném košíčku, s jahodami a balsamicem 69,-
Home-made asparagus ice cream with strawberries and balsamic 69, –