Facebook

Týdenní menu 14.1. – 18.1.

Vážení hosté, pro tento týden pro vás náš šéfkuchař připravil následující menu. Specialitou tohoto týdne je Hovězí krk na červeném víně, s kořenovou zeleninou a mačkanými bramborami, pokrm který nikdy nezklame.

Zveme Vás k příjemnému posezení v naší hotelové restauraci.

Dobrou chuť!

Menu 14.1. – 18.1.

 


 

PONDĚLÍ 14.1.

 

Polévka: Hrstková polévka (1,3,9)

1. Vaječná omeleta se šunkou a sýrem, vařené brambory s petrželkou, rajčatový salát (3,7) …… 119,-
2. Vepřová plec na paprice, těstoviny (1,7,9)  …… 129,-
3. Hovězí krk na červeném víně, s kořenovou zeleninou a mačkanými bramborami (9)   …… 139,-


 

ÚTERÝ 15.1.

 

Polévka: Květáková polévka (1,7,9)

1. Drůbeží játra na potrském víně, jasmínová rýže (0) …… 119,-
2. Kuřecí prsíčka se sušenými rajčaty, bramborovo hráškové pyré (7)   …… 129,-
3. Hovězí krk na červeném víně, s kořenovou zeleninou a mačkanými bramborami (9)   …… 139,-


 

STŘEDA 16.1.

 

Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,9)

1. Gnocchi s rajčaty a ricottoue (1,3,7)  …… 119,-
2. Smažené kuřecí stehýnko s kostí, mačkané brambory s pórkem (1,3,7)   …… 129,-
3. Hovězí krk na červeném víně, s kořenovou zeleninou a mačkanými bramborami (9)   …… 139,-


 

ČTVRTEK 17.1.

 

Polévka: Cibulová polévka (9)

1. Přažské zapečené brambory s uzeným masem, okurek (3,7)  …… 119,-
2. Segedínský guláš, houskový knedlík (1,3,7)   …… 129,-
3. Hovězí krk na červeném víně, s kořenovou zeleninou a mačkanými bramborami (9)   …… 139,-


 

PÁTEK 18.1.

 

Polévka: Bramboračka (1,9)

1. Pštrosí vejce z mletého masa, bramborová kaše, nakládaná zelenina (1,3,7)  …… 119,-
2. Krůtí placičky s celerem, zeleninový salát s bulgurem a jogurtem (3,7,9)   …… 129,-
3. Hovězí krk na červeném víně, s kořenovou zeleninou a mačkanými bramborami (9)   …… 139,-