Facebook

Týdenní menu 21.1. – 25.1.

Vážení hosté, pro tento týden pro vás náš šéfkuchař připravil následující menu. Specialitou tohoto týdne je Steak z vepřové kotlety s omáčkou z růžového pepře, opékané brambory. Steak z vepřové kotlety je krásně šťavnatý, jen se do něj zakousnout.

Zveme Vás k příjemnému posezení v naší hotelové restauraci.

Dobrou chuť!

Menu 21.1. – 25.1.

 


 

PONDĚLÍ 21.1.

 

Polévka: Hrachová polévka s opraženou houskou (1,9)

1. Pikantní kuřecí směs s rýží (0) …… 119,-
2. Smažené žampiony, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10)  …… 129,-
3. Steak z vepřové kotlety s omáčkou z růžového pepře, opékané brambory (7)   …… 139,-


 

ÚTERÝ 22.1.

 

Polévka: Celerová polévka (1,7,9)

1. Špagety s tuňákem, rajčatry a parmazánem (1,4,7) …… 119,-
2. Moravský vrabec, kysané zelí, chlupaté knedlíky (1,3,7)   …… 129,-
3. Steak z vepřové kotlety s omáčkou z růžového pepře, opékané brambory (7)   …… 139,-


 

STŘEDA 23.1.

 

Polévka: Ruský boršč (1,9)

1. Čočka na kyselo, sázené vejce, opékaná klobása, chléb, okurek (1,3)  …… 119,-
2. Kuřecí prsíčko s máslovou zeleninou a pastyňákovým pyré (7)   …… 129,-
3. Steak z vepřové kotlety s omáčkou z růžového pepře, opékané brambory (7)   …… 139,-


 

ČTVRTEK 24.1.

 

Polévka: Kuřecí vývar s krupicovým nokem (9)

1. Masové kuličky v rajské omáčce, těstoviny (1,3,9)  …… 119,-
2. Smažené rybí filé s citronem, bramborová kaše (1,3,4,7)   …… 129,-
3. Steak z vepřové kotlety s omáčkou z růžového pepře, opékané brambory (7)   …… 139,-


 

PÁTEK 25.1.

 

Polévka: Špenátová polévka (1,3,7)

1.Vepřová játra na roštu, opékané brambory, tataská omáčka (3,10)  …… 119,-
2. Kuřecí stehýnko s ratatouille a kuskusem (1)   …… 129,-
3. Steak z vepřové kotlety s omáčkou z růžového pepře, opékané brambory (7)   …… 139,-