Facebook

Menu 11.2. – 15.2.

Vážení hosté, pro tento týden pro vás náš šéfkuchař připravil následující menu.
Specialitou tohoto týdne je Filátko ze pstruha s mačkanými bramborami a listovým salátkem.
Zveme Vás k příjemnému posezení v naší hotelové restauraci.

Dobrou chuť!

 


 

PONDĚLÍ 11.2.

 

Polévka: Zeleninová polévka (9)

1. Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka (1,3,7,10) …… 119,-
2. Kuřecí nudličky na kari s ananasem, jasmínová rýže (7)   …… 129,-
3. Filátko ze pstruha s mačkanými bramborami a listovým salátkem (4,7)   …… 139,-


 

ÚTERÝ 12.2.

 

Polévka: Kuřecí vývar s masem a nudlemi (1,9)

1. Gnocchi se žampiony, špenátem a ricottou (1,7) …… 119,-
2. Mexická kotleta s fazolemi a pečenými bramborami (0)   …… 129,-
3. Filátko ze pstruha s mačkanými bramborami a listovým salátkem (4,7)   …… 139,-


 

STŘEDA 13.2.

 

Polévka: Gulášová polévka (1,9)

1. Tyrolská vepřová játra, houskový knedlík (1,3,7)  …… 119,-
2. Kuřecí kapsa se šunkou a žampiony, rýže (6)   …… 129,-
3. Filátko ze pstruha s mačkanými bramborami a listovým salátkem (4,7)   …… 139,-


 

ČTVRTEK 14.2.

 

Polévka: Pórková polévka (1,3,7)

1. Sekaná pečeně se slaninou, bramborová kaše, okurek (1,3,7)  …… 119,-
2. Námořnické hovězí maso s rýží (1,9)   …… 129,-
3. Filátko ze pstruha s mačkanými bramborami a listovým salátkem (4,7)   …… 139,-


 

PÁTEK 15.2.

 

Polévka: Hovězí vývar s fritátovými nudlemi (1,3,7,9)

1. Koprová omáčka s vejcem, vařené brambory s máslem a petrželkou (1,3,7)  …… 119,-
2. Vepřové ražniči, opékané brambory, tatarská omáčka (3,10)   …… 129,-
3. Filátko ze pstruha s mačkanými bramborami a listovým salátkem (4,7)   …… 139,-