Facebook

Menu 8.4. – 12.4.

Vážení hosté, pro tento týden pro vás náš šéfkuchař připravil následující menu.
Specialitou tohoto týdne je Vídeňský telecí řízek. Skoro každý ho má rád a nikdy se neomrzí, protože pokaždé může chutnat trochu jinak. Opravdu měkký a šťavnatý kousek s křupavou strouhankou na povrchu je totiž věda. Verze našeho šéfkuchaře rozhodně stojí za ochutnání!

Specialitou tohoto týdne je Vídeňský telecí řízek s citronem, mačkané brambory s máslem a pažitkou.
Zveme Vás k příjemnému posezení v naší hotelové restauraci.

 


 

PONDĚLÍ 8.4.

 

Polévka: Brokolicový krém s opečenými houstičkami (1,7,9)

1. Řecký salát s feta sýrem a olivami, rozpečená bagetka (1,7) …… 119,-
2. Dušené vepřové s hlívou a kapustou, pečené brambory (1)   …… 129,-
3. Vídeňský telecí řízek s citronem, mačkané brambory s máslem a pažitkou (1,3,7)  …… 139,-


 

ÚTERÝ 9.4.

 

Polévka: Hovězí vývar se špenátovým svítkem (1,3,7)

1. Špecle s masovými koulemi a krémovou omáčkou s vlašskými ořechy (1,3,7) …… 119,-
2. Vepřová kotleta plněná smetanovým zelím, opékané brambory (7)   …… 129,-
3. Vídeňský telecí řízek s citronem, mačkané brambory s máslem a pažitkou (1,3,7)  …… 139,-


 

STŘEDA 10.4.

 

Polévka: Ruský boršč (9)

1. Mexické ragú s fazolemi a hovězím masem, křupavá tortila (1,3,7)  …… 119,-
2. Kuře po čínsku s pórkem a karotkou, jasmínová rýže (6,9)   …… 129,-
3. Vídeňský telecí řízek s citronem, mačkané brambory s máslem a pažitkou (1,3,7)  …… 139,-


 

ČTVRTEK 11.4.

 

Polévka: Kuřecí vývar s masem a nudlemi (1,9)

1. Dušené ledvinky na slanině s rýží (1)  …… 119,-
2. Vepřový kotlet s vejcem, hranolky, pikantní dresink (3,7)   …… 129,-
3. Vídeňský telecí řízek s citronem, mačkané brambory s máslem a pažitkou (1,3,7)  …… 139,-


 

PÁTEK 12.4.

 

Polévka: Polévka kulajda (1,3,7,9)

1. Žemlovka s tvarohem a jablky (1,3,7)  …… 119,-
2. Kuřecí roláda s brusinkovou nádivkou, vařené brambory (1,3,7)   …… 129,-
3. Vídeňský telecí řízek s citronem, mačkané brambory s máslem a pažitkou (1,3,7)  …… 139,-