Facebook

Husí speciality

Husí speciality
St. Martin´s day goose menu
9.11 – 17. 11. 2019

 

 

 

 

 

Vypečené masíčko z husího stehna v husím sádle,
ochucené česnekem a čerstvou majoránkou,
rozpečený bylinkový chléb

 

(Roasted goose meat in goose lard,
flavored with garlic and fresh marjoram,
herb baked bread)

75,-

 

 

Husí játra na portském víně

 

(Goose liver on port wine)

95,-

 

 

Sváteční husí kaldoun s játrovými knedlíčky

 

(Festive goose soup with liver dumplings)

65,-

 

 

¼ Staromoravská pečená husa, zelí kysané bílé a červené,
podávané s žemlovým a bramborovým knedlíkem

 

(1/4 Old Moravian roast goose, white and red cabbage,
served with dumplings and potato dumplings)

345,-

 

Budeme se těšit na Vaši návštěvu
Hotel Slavia Brno